Lesvormen

Er zijn verschillende mogelijkheden om celloles te volgen. Voor de kinderen geldt dat er les wordt gegeven via de Suzuki Cello Methode; een methode die het mogelijk maakt om al op heel jonge leeftijd (vanaf 3 jaar) te beginnen met cello spelen.

Kinderen 3 – 21 jaar

De lesvorm ziet er als volgt uit:

• eenmaal per week 30 minuten individuele les (vanaf 6 jaar), of
  • 40 minuten in een duoles – voor kinderen tot 6 jaar (indien mogelijk, anders 20 min individueel)
  • 6 a 7 keer per jaar een groepsles met leeftijd- en niveaugenoten
  • Eens per jaar is er een grote voorstelling door alle leerlingen van het Strijkdomein

Gedurende de groepslesweken vervalt de individuele les.

Volwassenen > 21 jaar

Ook volwassenen kunnen les krijgen in het Strijkdomein. Bij voldoende aanmeldingen, start er een klas voor volwassenen. De duur van de les is afhankelijk van de klasgrootte, bij 3 deelnemers is dat 60 minuten per week, bij > 5 deelnemers is dat 90 minuten per week.
Daarnaast is het zeker ook mogelijk om individuele les te volgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Introductieaanbieding: Cello Orientatie Cello

In het samenwerkingsverband ” Strijkdomein” verzorgen Rata en Anne een nieuwe lesvorm: Cello  Orientatie Cello. In een korte serie lessen kunnen volwassenen leerlingen kijken of de cello iets voor hen is.

Oriëntatiecursus Cello Solo
4 lessen van 30 minuten en een huurcello om thuis te oefenen!

Voor meer informatie of als je je wilt aanmelden:
anne@strijkdomein.nl
rata@strijkdomein.nl

Kijk ook eens op de website van het Strijkdomein!