Zomerspektakel Strijkdomein 2018

Zoals elk jaar hebben we weer een groot zomerspektakel met alle kinderen die les hebben in het Strijkdomein. Dit jaar vindt het plaats op zondag 24 juni in de Warenar in Wassenaar. Voor meer informatie over de groepslessen ter voorbereiding van het spektakel en geluidsfragmenten, klik op deze link    Deze link is alleen toegankelijk voor deelnemers van het Strijkdomein, en het wachtwoord heb je via je mail gekregen….

Cellospelen is leuk!

Cellospelen is voor iedereen.

Of je nu heel erg jong bent (3 jaar) of al een beetje ouder, je kunt altijd nog beginnen. Kijk naar de mogelijkheden bij de Van Laar Celloschool.

De Cellolessen worden gegeven in Het Strijkdomein, Piet Heinplein 50, 2518 BX te Den Haag.

Als je je wilt aanmelden voor celloles, dan kan dat via het contactformulier maar je kunt uiteraard ook eerst eens komen kijken!

Als je wilt zien hoe het eruit ziet in ons pand, kun je onderstaand promotiefilmpje bekijken: